Nevia Milković

Nevia Milković

Prva uspomena na gimnaziju je lijepa uredna učionica s udobnim stolcem i čistom  klupom u kojoj sam pisala prijamni iz opće kulture. Ne biti zavidan na druge, uvažavati raznolikost među ljudima, što mi je bitno i danas, jer radim u velikoj kompaniji, zatim odgovornost prema zadatcima i obavezama, pozitivan stav au vrijednosti koje sam ponijela iz Gimnazija.  Koliko god nam je bilo teško u tom periodu života, i kolege iz razreda i profesori uvijek su širili hodnikom pozitivnu energiju i nadu da će sve biti ok.Gradili su našu samouvjerenost.

Nakon srednje škole završila sam VERN’ koji je bio sličnog koncepta kao i srednja škola, te sam 2 godine radila u tvrtki ZVEČEVO d.d. kao marketinški asistent i podrška prodaji.

2013 godine zaposlila se u Tifon d.o.o. 100% vlasnik MOL grupa u odjelu nabave.  Danas, zajedno sa svojim nadređenima, provodim natječaje vezane za usluge/radove na Tifonovim benzinskim postajam, skladištu  naftnih derivata i Uprave društva.
Kroz školovanje naučila sam uvažavati tuđe stavove, nikada ne odustajem i dalje slijepo vjerujem u postati rukovoditelj nabave i proputovati Afriku.
Dragi OPG-ovci što god i kako god vam bilo teško, nikada ne odustajte, volite sebe i cijenite druge. Budite svoji, budite spremni riskirati, budite hrabri i nikada,  baš nikada nemojte zaviditi drugima.

A ono najbitnije, budite ljudi od krvi i mesa, a ne samo profili na društvenim mrežama.