INTERAKTIVNA PREDSTAVA “MC SHOW”

POZIV UČENICIMA OPĆE PRIVATNE GIMNAZIJE !
ožujka 2019.
Utorak u 20:00 sati
mala dvorana

Organizator: La la Land
80 kn
Ulaznice

 Gotovo svi smo aktivni na društvenim mrežama i svakodnevno pratimo živote slavih osoba. Pronašli smo spoj edukativnog i zabavnog, te na zanimljiv način prenijeli televizijski format na kazališne daske. Miro Čabraja u svojoj će predstavi ugostiti regionalne i domaće zvijezde čija pojavnost plijeni pozornost tisuća, pa i milijuna pratitelja i gledatelja na ovim prostorima. Voditelj showa goste provodi kroz prostorije jedne kuće. Svaka prostorija krije svoje čari koje će naši gosti iskušati. Kako bi show bio što zanimljiviji, publici pružamo mnoštvo raznovrsnog sadržaja (igara, izazova, priča). Posebnost ove predstave jest interakcija s publikom jer, osim što će moći čuti brojne savjete o životu na društvenim mrežama, njihovim prednostima i manama, moći će se aktivno uključiti u brojne igre i izazove. Riječ je o sat i pol čiste zabave: glume, glazbe, plesa, imitacije, prankova itd.
Gosti MC showa dominantni su predstavnici nove stvarnosti: youtuberi, instagrameri, predstavnici popularne kulture s milijunskim brojem pratitelja. Pomičući granice viđenog, MC show pružit će unikatnu, neočekivanu, interaktivnu, provokativnu i edukativnu zabavu.
Sponzori koji su dosad podržali projekt: B1 plakati, Hotel Palace, Buzz, Jamnica, Hoću knjigu, Slastičarnica Zagreb, Stega tisak, Pollak flower, Orbico, Pringles, Čunga lunga.
 
Autor i redatelj: Miro Čabraja
Dramaturg: Dorotea Šušak
Izvođači: Miro Čabraja i gosti
Glazba: Linda Uran i Helena Skljarov
Oblikovanje svjetla: Zoran Vrabec i Krešimir Batušić
Šminka: Martina Lukić
Koreografija: School Of Street Styles – SOSS
Dizajn: Ivan Brozina
Produkcija: La La Land
Partner: Balkan Tube Fest
Gosti prvog showa su: Andrija Jo, Nika Ilčić, Lea Stanković, Anna Lazarević i Najbolji ortaci